We starten 2024 met 3 nieuwe bieren!

AKKA FROSTI DRAUGR

Ons goede voornemen voor 2024: heel veel lekkere bieren brouwen!

 

We bestormen 2024 met niet één, niet twee... maar drie nieuwe bieren! Een grandioos begin van het nieuwe jaar vinden we zelf.

Kom ze proeven in ons knusse proeflokaal:

AKKA - AMERICAN AMBER 6%
Speciaal voor het koude seizoen brouwen we deze American Amber Ale met Simcoe + Centennial hops. Een bier met aroma's van citrus & dennenaalden, een moutige body en mooi bittere afdronk.

BESTEL

AKKA AMERICAN AMBER ALE

FROSTI – COLD IPA 7%
Cold IPA is een nieuwe bierstijl die in de VS al heel populair is, als tegenhanger van de NEIPA’s. Rijst en ondergist zijn de kenmerkende ingredienten. De smaak is droog, bitter en dorstlessend met mooie aroma’s van de hops. FROSTI hebben we gedryhopt met Loral & Simcoe.

BESTEL

FROSTI COLD IPA WALHALLA

DRAUGR – IMPERIAL BROWN ALE 8%
Het 21ste bier van onze kwaadaardige DEAMON-serie is een extra zware brown ale met sterke mout smaken van caramel, donker brood en salmiak.

BESTEL

DRAUGR WALHALLA DAEMON BROWN ALE

Deze en andere nieuwe bieren zijn natuurlijk verkrijgbaar in ons proeflokaal & onze eigen webshop. Maar ook bij tal van bierwinkels en speciaalbier café's in Amsterdam en daarbuiten.


Ons proeflokaal is de ideale plek om van onze goddelijke bieren te genieten. Uit onze 15 tapkranen schenken we verse IPA's, hemels tarwebier, verfrissende fruit sours en zware stouts. Je zit op 10 meter afstand van de biertanks waarin het bier is gemaakt.

In de grote koelkast vindt je onze vaste bieren & nieuwe specials op blik.

Openingstijden

Donderdag    16:00 - 23:00
Vrijdag            14:00 - 23:00

Zaterdag         14:00 - 23:00
Zondag            14:00 - 21:00