WALHALLA CROWDFUNDING NA 5 JAAR AFGELOST!

In 2017 begonnen we met een droom van hop, schuim & gezelligheid en de sleutels van een lege garage. Met de steun van onze crowdfunders is het gelukt een bloeiende brouwerij op te bouwen! Nu zijn we 5 jaar later en hebben we de lening volledig afgelost.

Er is heel veel waarvoor wij dankbaar zijn na al deze jaren: ten eerste ons hecht samenwerkende team, dat nu bestaat uit zes vaste medewerkers. Het opgebouwde netwerk van vaste klanten die trouw ons bier afnemen; de stamgasten die met grote regelmaat te vinden zijn in ons proeflokaal, en de bieravonturiers die de oversteek naar Noord maken vanwege onze groeiende reputatie. Tenslotte het grote succes van de 2e editie van Walhalla & Friends, dat weer heel druk bezocht werd!

Ondertussen is het bedrijf financieel gezond en kunnen we investeringen doen om aan onze duurzaamheid te werken. Zo hebben we net de switch gemaakt van plastic wegwerp fusten naar herbruikbare stalen fusten. En deze maand vervangen we onze oude diesel bus voor een volledig elektrische bus, zodat we emissievrij het bier naar de klanten kunnen brengen.

We zijn ontzettend trots op wat we in 5 jaar hebben bereikt. We wensen jullie hele fijne feestdagen en goede gezondheid voor 2023!

Aart & Paul

P.S. Wil je nog een keer kijken waar we 5 jaar geleden waren? Check hier het campagnefilmpje: