Verhuisbericht: Walhalla naar Noord met plannen voor brouwerij en proeflokaal

Na een geslaagde crowdfunding campagne zijn de brouwerij en proeflokaal geopend in het dynamische Amsterdam Noord. We hebben een constant veranderend bieraanbod op tap, een spannende selectie bieren op fles en snacks van lokale leveranciers.

Na 2 jaar gestage groei gaat Walhalla Craft Beer flink uitbreiden! Daarom zijn we deze zomer verhuisd naar een groter pand in Amsterdam Noord. De oude autogarage bestaat uit een grote hal waar genoeg ruimte is voor de brouwerij, en een kleinere hal die verbouwd gaat worden tot een sfeervol proeflokaal.

De afgelopen maanden hebben we veel panden bekeken maar steeds klopte er iets niet. Totdat we dit pand binnenliepen: de indeling in een grote en een kleine ruimte is perfect voor de combinatie productie en proeven. En de locatie in het Hamerstraatgebied is helemaal ideaal: een buurt die zich heel snel aan het ontwikkelen is als uitgaansgebied met veel mooie horeca zoals Goudfazant, Oedipus Taproom en Skatecafé.

De komende periode zijn we nog flink aan het verbouwen, maar hou ons in de gaten, want er staan grote dingen te gebeuren!